h

GOUWENAAR HANS SLOOTER HOOG OP DE SP LIJST PROVINCIALE STATENVERKIEZINGEN

9 november 2014

GOUWENAAR HANS SLOOTER HOOG OP DE SP LIJST PROVINCIALE STATENVERKIEZINGEN

Op 1 november, tijdens de Regioconferentie in Rotterdam, is Gouwenaar Hans Slooter officieel kandidaat gesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2015. Hij staat, namens de SP, op de vijfde plaats.

Hans Slooter is werkzaam als trouwambtenaar voor de gemeente Gouda en mocht in die hoedanigheid een kleine 840 huwelijken voltrekken. Daarnaast werkt hij als museumdocent en rondleider in, volgens eigen zeggen, het mooiste stadion van Nederland: De Kuip in Rotterdam. Als vrijwilliger maakt hij radio bij Gouwestad. Naast twee muziekprogramma's presenteert hij één keer per maand het sportprogramma, waar het Goudse- en regionale voetbal centraal staat.

De voornaamste reden dat hij werkzaam wil zijn voor de SP in de Provinciale Staten is dat hij vindt dat de Provincie voor veel mensen teveel een ver van mijn bed show is. “Ik hoop op mijn terrein, verkeer en mobiliteit, de moeilijk te doorgronden politiek van de Provinciale Staten te kunnen vertalen in een helder verhaal. Ook hoop ik oplossingen te mogen aandragen die ten voordele zullen zijn van de burger. Want werken in de politiek is werken voor de burger. Dat is iets wat veel politici vaak vergeten.

Tevens hoopt hij, als eerste, voor de SP de regio Gouda te vertegenwoordigen binnen de Provinciale Staten. "Want de stem van onze regio mag in onze provincie gehoord worden. Maar het mag duidelijk zijn dat ik mij niet alleen zal inzetten voor de regio, het belang van de gehele provincie en zijn burgers staat, in alles, bovenaan.", aldus Hans.

Hans pleit er sterk voor om volgend jaar maart te gaan stemmen. “U zorgt er niet alleen voor dat de SP een stevige positie krijgt binnen de Provinciale Staten. Maar u geeft ook uw mandaat af aan de SP-statenleden voor de Eerste Kamerverkiezingen. En deze keer zal dat heel belangrijk zijn. Want de coalitie VVD/PvdA zal trachten om een meerderheid in de Eerste Kamer te gaan behalen. En dat mag niet gebeuren. Het afbraakbeleid van dit kabinet moet worden gestopt. U stem telt dubbel. Dus maak gebruik van dit verworven recht.”

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier