h

OUD EN GOUD(S): EEN GESLAAGDE AVOND IN DE IRISHOF

11 maart 2015

OUD EN GOUD(S): EEN GESLAAGDE AVOND IN DE IRISHOF

Foto: SP

Op donderdag 5 maart vond in de Irishof in de wijk Goverwelle de bijeenkomst “Oud en Goud(s) plaats. Deze avond, door de SP afdeling Gouda georganiseerd, stond in het teken van de ouderenzorg.

De avond werd geopend door Hans Slooter die nog maals het belang aanstipte ten overstaande van de bezoekers om te gaan stemmen op de 18e maart. Daarna gaven The Jars een gloedvolle uitvoering ten beste van Jules de Corte zijn lied 'Als je overmorgen oud bent'. Na een vertoning van een Gouwestad RTV documentaire over de geschiedenis van de ouderenzorg, was het tijd voor de spreker van de avond: Henk van Gerven, lid van de Tweede Kamer voor de SP en voormalig huisarts. Hij gaf ons in een gloedvol betoog aan hoe het er voor staat met de ouderenzorg, wat er mis is gegaan en hoe dat valt op te lossen. Na zijn toespraak werden er veel vragen gesteld door het aandachtige publiek. In de pauze speelde The Jars nog een aantal nummers en kon het publiek zich tegoed doen aan een hapje en een drankje. Na de pauze werd, onder leiding van Hanny van der Pas, nog een quiz gespeeld met vragen die betrekking hadden op het oude Gouda. Om half tien was de avond ten einde en konden we terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.

 

Video boodschap Henk van Gerven

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier