h
17 december 2021

Goudse SP doet niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen

Aanleiding; het ontnemen van het SP lidmaatschap van een van de kandidaten

Lees verder
16 oktober 2021

HET GLORIANTPLANTSOEN AAN HET WOORD

Foto: SP

Vandaag waren we met koffie in het Gloriantplantsoen. 31 verhalen opgehaald over het wonen in het Gloriantplantsoen, wat er fijn is en welke problemen de bewoners ervaren. Wil je je verhaal nog delen; gouda@sp.nl. Wordt vervolgd!

Lees verder
22 september 2021

kandidatenlijst SP Gouda maart 2022

Foto: SP

Op 21 september 2021 heeft de Algemene Ledenvergadering van de SP Gouda de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld. De lijst kenmerkt zich door nieuwe en oude gezichten.

Lees verder
2 augustus 2021

In actie voor de Goudse slachtoffers van de toeslagen-affaire

Foto: SP

Op zaterdag waren we met de "MUUR VAN STEUN" in het centrum van Gouda. We haalden steun op om de slachtoffers van de Toeslagenaffaire een hart onder de riem te steken.

Lees verder
31 juli 2021

Een muur van steun voor de slachtoffers van de Toeslagen-affaire

Foto: SP
Vandaag waren we met de "MUUR VAN STEUN" in het centrum van Gouda. Door heel het land zijn SP-ers actief om de slachtoffers van de Toeslagenaffaire een hart onder de riem te steken.
Lees verder
19 juli 2021

Groenhovenbad; te beperkt open en te duur!

Foto: SP

De SP stelt samen met de ChristenUnie de openingstijden en de toegangsprijzen van het Groenhovenbad ter discussie. Lenny Roelofs, fractievoorzitter van de SP; Wij strijden al jaren voor ruimere openingstijden en lage toegangsprijzen. 16 euro om een middagje te zwemmen met het gezin is bezopen!

Lees verder
12 mei 2021

Dag van de verpleging - onze zorg verdient meer dan applaus

Foto: SP
Op de Dag van de Verlpleging spreekt de SP Gouda, in het Groene Hart Ziekenhuis haar dank uit aan al de professionals in de zorg.
Lees verder
1 mei 2021

SP in actie voor een eerlijk loon op de Dag van de Arbeid

Foto: SP

Vandaag, op zaterdag 1 mei, vieren we de Dag van de Arbeid. In Gouda vraagt de SP (met stoepkrijt & posters) aandacht voor een eerlijk minimum loon. De SP wil dat het minimum loon verhoogd wordt naar 14 euro.

Lees verder
8 maart 2021

Stem 17 maart SP

Foto: SP
Vanavond schetste de SP in de straten van Gouda haar wensen voor Nederland.
Lees verder
5 maart 2021

Bewoners van de Jumelage buurt willen huurbevriezing in de vrije sector

Foto: SP

De bewoners van de Jumelage buurt en de SP hebben de handen in elkaar geslagen, om te kijken of de huren in de vrije sector kunnen worden bevroren. Ook de Woonbond vindt dat alle huurders in de vrije sector recht hebben op huurbevriezing. Eerdere SP acties  en een SP 2de Kamer motie hebben geleid tot landelijk huurbevriezing voor de sociale huursector.

Lees verder

Pagina's