h

Geslaagde campagnedag Krimpenerwaard

22 februari 2015

Geslaagde campagnedag Krimpenerwaard

Op zaterdag 21 februari voerde de SP Gouda campagne in de Krimpenerwaard voor de provinciale staten verkiezingen op 18 maart 2015.  In de 4 dorpskernen die we bezochten waren bewoners positief over onze aanwezigheid. Concordia te Haastrecht was het toneel van een vlammend optreden van Renske Leijten. 

Twee ploegen gingen s'ochtends vanuit Gouda naar de diverse plaatsen in de streek. Onder meer werden Bergambacht en Schoonhoen bezocht. S'middags kwamen we bijeen in Concordia in Haastrecht. Daar vond een bijeenkomst plaats waar men werd toegesproken door Hans Slooter, die kandidaat statenlid is voor de SP, en Marcel van den Toorn, die dit jaar een aanvang gaat maken om een afdeling op te zetten in de Krimpenerwaard. Hoofdgast was Tweede Kamerlid Renske Leijten. Zij sprak over het nieuwe campagne thema: 'Er is genoeg voor iedereen' en dat relateerde ze aan de problemen die er zijn binnen de zorg en bij de toewijzing voor het Persoons Gebonden Budget. Naar aanleiding van haar toespraak werden er door de aanwezigen vragen gesteld die zij naar volle tevredenheid beantwoordde. Na de bijeenkomst in Haastrecht gingen de twee ploegen van de Goudse afdeling nogmaals de Krimpenerwaard in om aldaar te flyeren en te folderen. Het was een geslaagde dag.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier