h

Nationaal Zorgfonds

31 januari 2017

Het Nationaal ZorgDebat

Foto: SP

Kom ook naar het Nationaal ZorgDebat op zaterdag 18 februari op het malieveld in Den Haag. Aanvang: 11:00 uur

Lees verder
22 januari 2017

Campagne voor Nationaal ZorgFonds in Gouda

Foto: SP

Zaterdag 21 januari kregen we veel bijval voor ons plan voor een Nationaal ZorgFonds. 11 februari voeren we weer in het centrum van Gouda campagne voor het Nationaal ZorgFonds.

Lees verder
16 januari 2017

SP in Gouda de straat op voor het Nationaal ZorgFonds

Foto: SP

De SP gaat op 21 januari de straat op voor het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. In Nederland moet je kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Zo simpel is het. Nu al hebben 242 000 mensen hun steun gegeven aan dit initiatief van de SP, waaronder Omroep Max, KBO Brabant, 50-plus, de Partij voor de Dieren, FNV Zorg en Welzijn en het Ouderen-netwerk van de PvdA.

Lees verder
15 oktober 2016

Volle zaal informatie-avond Nationaal Zorgfonds in Gouda

Foto: SP

Donderdag 13 oktober vond in de Garenspinnerij in Gouda een zeer geslaagde informatie avond plaats over het Nationaal Zorgfonds . Een volle zaal met enthousiaste supporters, aangrijpende verhalen, strijdbaarheid en een levendige discussie. Veel mensen willen helpen om de beweging nog groter te maken.

Lees verder
9 oktober 2016

Veel steun voor een Nationaal ZorgFonds in Gouda

Foto: SP

De steun voor het Nationaal ZorgFonds groeit. In Gouda verzamelden we zaterdagmiddag in korte tijd 155 steunbetuigingen van enthousiaste buurtbewoners.

Lees verder
21 september 2016

Veel steun voor een Nationaal ZorgFonds in Gouda

Foto: SP

Zaterdag 10 september kreeg het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico in Gouda veel steun. Ruim 160 mensen tekenden zich in als supporter van de beweging.

Lees verder
4 september 2016

SP in Gouda de straat op voor het Nationaal ZorgFonds

Foto: SP

De SP gaat op 10 september in Gouda de straat op voor het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. In Nederland moet je kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Zo simpel is het. Nu al hebben 107 000 mensen hun steun gegeven aan dit initiatief van de SP, waaronder Omroep Max, KBO Brabant, 50-plus en het Ouderen-netwerk van de PvdA.

Lees verder
18 augustus 2016

Steun het Nationaal ZorgFonds - zonder eigen risico

Foto: SP

Ton van Loon, podoloog en fysiotherapeut in Oudewater steunt het Nationaal ZorgFonds. "Het huidige systeem van marktwerking is echt slecht voor de uitoefening van mijn vak! Het veroorzaakt veel te veel bureaucratie".

Lees verder
20 juni 2014

Landelijke bevindingen gevolg eigen risico in Gouda bevestigd.

SP-kamerleden Henk van Gerven en Renske Leijten hebben afgelopen week het rapport over de gevolgen van de stijging van het eigen risico gepresenteerd. 

Lees verder

U bent hier