h

In een visie kun je niet wonen

8 december 2015

In een visie kun je niet wonen

Er is sprake van een stille crisis onder veel huurders en woningzoekenden. Want voor steeds meer mensen in Gouda zijn de woonlasten nog nauwelijks op te brengen na jarenlange huurverhogingen. De SP deed hier onlangs weer onderzoek naar. Daarnaast zoeken ook veel Gouwenaren, jong en oud, vaak al jaren naar een betaalbare huurwoning.

Inzet SP woonvisie

We kunnen deze trend keren en huurders weer lucht geven. De SP vraagt het college zichzelf en haar partners om ambitieuze en concrete doelen te stellen die huurders daadwerkelijk weer perspectief geven. Deze woonvisie mist de noodzakelijke ambitie om de crisis onder huurders en woningzoekenden op te lossen. De SP roept het college dan ook op om veel meer lef en ambitie te tonen. De SP dient hiervoor vanavond in de gemeenteraad 4 amendementen en 1 motie in.  Die zijn hard nodig voor een sociale huursector met voldoende betaalbare woningen in Gouda.

Amendementen en motie SP woonvisie 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier