h

Ontzettend bedankt voor uw stem en steun!!! We staan op 2 zetels!

20 maart 2014

Ontzettend bedankt voor uw stem en steun!!! We staan op 2 zetels!

Beste kiezer, leden van de SP Gouda en camapgnemedewerkers,

 

Het was een spannende avond (overdag vielen de zenuwen heel erg mee, maar rond 21 uur werd ik toch wat gespannen)!! Maar wat een mooie zege! Van 1 naar 2 zetels, zelfs bijna 3.

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor je stem, steun en inzet! Zonder jullie hadden we niet zo'n mooi resultaat geboekt! Ik ben trots op de afdeling en de campagnemedewerkers!

In een sneltreinvaart hebben we ontzettend veel voor elkaar gekregen. Campagnestart in de Agnietenkapel, debatten gevoerd, lasershow in Gouda Noord, veel geflyerd, op 3 verkiezingsmarkten gestaan, radiointerviews gedaan; we zijn van alle markten thuis, dat is wel gebleken! En nu volop actief in de fractie en de wijken. Wij zijn er klaar voor!

Ook wil ik D66 feliciteren met hun enorme zetelwinst. Ook CU en SGP hebben het goed gedaan, net als wij. En de Partij voor de Dieren komt ook in de raad. Er is dus heel wat verschoven deze dag!

Ik kijk in elk geval enorm uit naar de komende 4 jaar! Het zal best pittig worden, maar ik weet me gesteund door een grote achterban, een sterke afdeling en kerngroep en bestuur! Dat kan alleen maar nog mooier worden dan vandaag!!

Warme groet,

Lenny Roelofs

lijsttrekker SP Gouda

 

 

U bent hier