h

Nieuws van de afdeling

17 april 2018

Minimumloon in Gouda geldt voor iedereen: ook voor mensen met een arbeidsbeperking

Foto: SP

Gouda mag niet accepteren dat werknemers met een beperking in onze gemeente onder het minimumloon gaan verdienen. Die oproep doet SP-Raadslid Lenny Roelofs.  ‘Als het aan het kabinet ligt mogen mensen met een arbeidsbeperking onder het minimumloon gaan verdienen én wordt hun pensioen afgepakt. Maar het minimumloon is niet voor niets het minimum. Dat geldt voor iedereen. Wij staan niet toe dat er mensen in onze gemeente, vanwege hun beperking, door de bodem zakken.’

Lees verder
11 april 2018

Nog een extra kinderfonds?

Lenny Roelofs heeft tekst en uitleg gevraagd aan de gemeente over het nieuwe Kinderfonds dat onlangs in het leven is geroepen naast het bestaande Stichting Meedoen en het Gouds Kinderfonds?

Lees verder
11 april 2018

Service Groene Hart Hopper moet echt veel beter

Ouderen die een rit met de Groene Hart Hopper tenminste 4 uur van tevoren moeten boeken waardoor een spontaan bezoekje niet meer mogelijk is, een betaalnummer om de Groene Hart Hopper te reserveren en onze ouderen moeten binnen 3 minuten in de Groene Hart Hopper zitten.

Lees verder
25 maart 2018

POLITIEK CAFE SP GOUDA MEER OF MINDER EUROPA?

Foto: SP

Maak kennis met SP-Europarlementariër Dennis de Jong op 5 april in wijkcentrum De Buurtstee.

Lees verder
25 maart 2018

Teleurgesteld maar niet verslagen

Allereerst willen we al die mensen in Gouda die op ons gestemd hebben 21 maart jl. hartelijk bedanken. Helaas haalden we net geen 2 zetels en kregen daardoor maar 1 gekozen SP-er in de raad.

Lees verder
16 maart 2018

Tiny Kox vervangt Emile Roemer 19 maart

Foto: SP

Politiek café over integriteit en betrouwbaarheid van politici

Lees verder

Pagina's

U bent hier