h

Ik wil een woning!

In onze grondwet staat dat de overheid moet zorgen voor voldoende woongelegenheid. Maar in de praktijk zorgt het Nederlandse woonbeleid voor een grote woningnood, ook in Gouda. Tot woede en frustratie van talloze woningzoekenden.

De woningmarkt zorgt voor grote tekorten. Teveel mensen zijn niet in staat een betaalbare woning te vinden. Ze staan al jarenlang op een wachtlijst of kunnen een starterswoning simpelweg niet betalen. En naar verwachting zal dit tekort komende jaren verdubbelen.Onacceptabel!

De SP verzamelt alle hartekreten van woningzoekenden om hun problemen in kaart te brengen en samen te strijden voor oplossingen die zorgen voor meer betaalbare woningen.

Laat je verhaal achter via onderstaand vragenformulier!

Welke gevolgen heeft het dat je al zo lang wacht op een betaalbare woning?
Wij verzamelen vele hartenkreten van woningzoekenden. Door verhalen te publiceren op onze site en sociale media willen wij meer mensen oproepen om hun hartenkreet te delen. Dit doen we alleen met uitdrukkelijke toestemming. De hartenkreten worden geanonimiseerd en na redigeren geplaatst.

We gebruiken de gegevens die je op dit formulier invult alleen voor onderzoek naar de woningnood in Gouda en omgeving. We zullen deze informatie uiteraard vertrouwelijk behandelen. Als je er voor kiest willen we je ook graag op de hoogte houden van verdere acties op basis van ons onderzoek.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier