h

Stop woningnood: Meldpunt wachtlijsten

In onze grondwet staat dat de overheid moet zorgen voor voldoende woongelegenheid.

Maar de wachtlijst voor een betaalbare sociale huurwoning in Gouda is oneindig lang, zeker als je geen urgentie hebt. Zo horen we van veel mensen. Als je jonger dan 30 bent dan is de slaagkans op een sociale huurwoning zelfs minder dan 5%!

Ook stijgt het aantal daklozen doordat er te weinig betaalbare sociale huurwoningen zijn. Wij willen dit grote tekort aan betaalbare sociale huurwoningen aan de kaak stellen in Gouda. Want wonen is een recht, voor jong en oud, ongeacht je inkomen!

Met jouw hulp brengen we het tekort aan sociale huurwoningen in kaart. Laat ons met jouw wachtlijst-melding weten hoe lang jij al wacht op een betaalbare sociale huurwoning. En steun deze actie voor meer betaalbare sociale huurwoningen in Gouda.

Welke gevolgen heeft het dat je al zo lang wacht op een betaalbare woning?

We gebruiken de gegevens die je op dit formulier invult alleen voor onderzoek naar de woningnood in Gouda en omgeving. We zullen deze informatie uiteraard vertrouwelijk behandelen. Als je er voor kiest willen we je ook graag op de hoogte houden van verdere acties op basis van ons onderzoek.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier