h

Geen containeroverslag op Sluiseiland

9 maart 2019

SP Gouda feliciteert bewoners Korte Akkeren!

Foto: Jeroen van Walstijn / Toasten Korte Akkeren

Afgelopen week is de knoop doorgehakt. Er komt geen containeroverslag op het Sluiseiland! We feliciteren de bewoners van harte met deze overwinning. Daar werd op getoast. Het wijkteam gaat nu kijken naar een invulling die op brede steun kan rekenen, die passen in de locatie en de wijk.

Lees verder
20 december 2018

Geen containeroverslag op het Sluiseiland

Foto: Jeroen van Walstijn

Recent is een onderzoeksrapport van Panteia verschenen over een mogelijke containeroverslag in Gouda. Conclusie is dat Sluiseiland geen goede locatie is. De Goudse Poort heeft de voorkeur.

Lees verder
18 augustus 2016

Gemeente moet beloftes over Sluiseiland nakomen

Foto: SP

Een groen Sluiseiland, bedoeld voor dagrecreatie, een club/buurthuis etc. Dat is de bewoners van het Weidebloemkwartier en  Korte Akkeren in 2011 beloofd. De plannen om uitgerekend hier een nieuwe  containeroverslaghaven te maken vallen dus in hele slechte aarde, zo bleek gisteren opnieuw tijdens een gesprek ter plekke. SP-Gouda steunt de bewoners. Nog afgezien van de overlast die een containeroverslaghaven veroorzaakt,  is het belangrijk dat de gemeente betrouwbaar is en dus haar beloftes nakomt.

Lees verder
17 mei 2016

Geen containeropslag op sluiseiland Korte Akkeren

Foto: SP

Door een artikel in de Krant van Gouda is het de SP duidelijk geworden dat er een onderzoek gestart wordt naar de mogelijkheden om een containeroverslagpunt te vestigen op het sluiseiland vlak bij de Goudse woonwijk Korte Akkeren. Dit onderzoek zou worden gedaan op verzoek van het bedrijfsleven in Gouda (Gouda Onderneemt!, Combinatie Van Uden/Stubbe, Gouda Refractories).

Lees verder

U bent hier