h

Gemeenteraadsverkiezing 2018

16 maart 2018

Hoe krijgen we het beter voor iedereen?

In het interview op Gouda FM 14 maart jl. wat ik had met Jan de Laat, lijsttrekker van Gouda Positief, verschilden we op 1 punt zeer wezenlijk: echte banen tegen een fatsoenlijk loon.  De SP wil dat er weer Echte Banen komen waarmee je een toekomst kunt opbouwen, een zeker bestaan kunt leiden en waarbij de kwaliteit van het werk voorop staat. Ik wil weer een menswaardige samenleving die mensen Gelijke Kansen biedt en waar mensen met respect behandeld worden.

Lees verder
16 maart 2018

Tiny Kox vervangt Emile Roemer 19 maart

Foto: SP

Politiek café over integriteit en betrouwbaarheid van politici

Lees verder
14 maart 2018

Staatssecretaris niet van plan wegbezuinigen van Goudse hulppost van de Belastingdienst terug te draaien

Foto: SP

In reactie op vragen van de SP in Tweede Kamer laat staatssecretaris Snel van Financiën weten dat hij niet van plan is de Goudse hulppost van de Belastingdienst bij GC&FC Olympia terug te laten keren.

Lees verder
12 maart 2018

SP wil dat gemeente doorpakt na nieuw ongeluk Goudkade

Foto: SP

De SP heeft de wethouder gevraagd nu echt vaart te zetten achter de aanpak van het kruispunt Koningin Wilhelmina weg – Goudkade. Aanleiding is een nieuw ongeluk met een motorrijder op 9 maart. In november vond ook al een aanrijding met een fietser plaats.

Lees verder
10 maart 2018

SP op bezoek in Plaswijck: "Voor alle mensen in Gouda een fatsoenlijk, gezond en betaalbaar thuis"

Foto: SP

Een gezond, fatsoenlijk en betaalbaar thuis, dat is wat iedereen wil. Maar in Gouda is de wachtlijst voor een sociale huurwoning opgelopen naar meer dan 10 jaar en hebben huurders last van schimmel of andere achterstallig onderhoud. De SP wil veel meer betaalbare, duurzame sociale huurwoningen en wil dat er geïnvesteerd wordt in goed onderhoud.

Lees verder
6 maart 2018

Emile Roemer te gast in politiek cafe SP Gouda

Foto: SP

Maak kennis met de SP kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gouda EN de betrouwbaarste politicus van Nederland tijdens een interactief politiek cafe op 19 maart in buurtcentrum Het Ankerlicht. Op deze avond is iedereen welkom om mee te praten over het belang van integriteit en betrouwbaarheid van politici. Daarnaast is er ruim gelegenheid voor het stellen van vragen over de Goudse politiek en de rol van de SP.

Lees verder
4 maart 2018

SP op bezoek Oosterwei; "Help ons om de eigen bijdrage (thuis)zorg in Gouda af te schaffen"

Foto: SP

Als je thuis ondersteuning of thuiszorg van de gemeente Gouda nodig hebt of je gaat naar een dagbesteding, dan moet je een eigen bijdrage betalen. Voor mensen met het minimumloon is de eigen bijdrage 227 euro per jaar en voor mensen met een modaal inkomen meer dan 1600 euro! Wij zeggen: Weg met de eigen bijdrage, wij willen goede zorg voor iedereen; want ziek, oud of kwetsbaar zijn is geen keuze.

Lees verder
1 maart 2018

Goudse raadsfracties willen geen Yardenhuis

Foto: SP

De Goudse raadsfractie van de Christen Unie, SGP, CDA, VVD, GBG en SP hebben raadsvragen gesteld over de naamswijziging begraafplaats IJsselhof.

Lees verder
1 maart 2018

Christen Unie en SP organiseren veiligheidsavond Goverwelle

Foto: SP

De Christen Unie en de SP organiseren op 12 maart een veiligheidsavond "samen investeren in een veilig Goverwelle" in de Oostpoort.

Lees verder
25 februari 2018

Straat-Spreekuur SP

Foto: SP

Op 3 maart organiseert de SP een straat-spreekuur met de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Bewoners kunnen, onder het genot van koffie en thee, aanschuiven bij een van de kandidaten uit de top 5 van de SP-lijst. De SP wil graag met bewoners in gesprek over hoe we met elkaar de menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit in Gouda tot bloei kunnen brengen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier