h

SP op bezoek in Plaswijck: "Voor alle mensen in Gouda een fatsoenlijk, gezond en betaalbaar thuis"

10 maart 2018

SP op bezoek in Plaswijck: "Voor alle mensen in Gouda een fatsoenlijk, gezond en betaalbaar thuis"

Foto: SP

Een gezond, fatsoenlijk en betaalbaar thuis, dat is wat iedereen wil. Maar in Gouda is de wachtlijst voor een sociale huurwoning opgelopen naar meer dan 10 jaar en hebben huurders last van schimmel of andere achterstallig onderhoud. De SP wil veel meer betaalbare, duurzame sociale huurwoningen en wil dat er geïnvesteerd wordt in goed onderhoud.

Dinsdag- en woensdagavond 13 en 14 maart bezoeken we Plaswijck om met bewoners te spreken over hoe we ervoor kunnen zorgen dat we veel meer betaalbare huurwoningen in Gouda kunnen krijgen en hoe we kunnen zorgen voor beter onderhoud.

Reactie toevoegen

U bent hier