h

Tiny Kox vervangt Emile Roemer 19 maart

16 maart 2018

Tiny Kox vervangt Emile Roemer 19 maart

Foto: SP

Politiek café over integriteit en betrouwbaarheid van politici

Helaas moet Emile Roemer komende maandag afzeggen. Hij is per vandaag waarnemend burgemeester van Heerlen. Campagne voeren is niet passend voor een burgemeester, die boven de partijen moet staan. Wij feliciteren hem met zijn nieuwe baan en verwachten dat hij veel goeds kan doen voor Heerlen.

Tiny Kox zal deze avond spreken. Hij is vanaf 1981 actief voor de partij. Hij heeft zich op vele fronten ingezet en is sinds 2003 voorzitter van de SP fractie in de eerste kamer.

Het politiek café gaat over het belang van integriteit en betrouwbaarheid van politici. Op deze avond is iedereen welkom om mee te praten over dit onderwerp. Ook stellen de SP kandidaten voor de gemeenteraad zich kort voor. Daarnaast is er ruim gelegenheid voor het stellen van vragen, ook over de Goudse politiek en de rol van de SP.

Maadag 19 maart in buurtcentrum Het Ankerlicht

  • Locatie: Het Ankerlicht,

  • Adres: Plaswijckweg 110 Gouda.

  • Zaal open: 19:30

  • Tijd: 20:00 uur – 22 uur.

Reactie toevoegen

U bent hier