h

Scholing “Heel de Mens”

17 juni 2008

Scholing “Heel de Mens”

Deze scholing is bedoeld voor alle leden die wel eens iets doen voor de SP en voor degene die actief willen worden. Het is een nieuwe serie scholingen over de filosofische uitgangspunten van de SP. Er wordt ingegaan op de wijze waarop wij ons gedachtegoed kunnen gebruiken bij het maken van analyses van maatschappelijke vraagstukken en het ontwikkelen van oplossingen daarvoor.

In de bijeenkomsten worden onderdelen uit het beginselprogramma van de SP “Heel de mens” behandeld onder leiding van het voormalige TK-lid en huidige regiovertegenwoordiger Fenna Vergeer.
Nog voor de zomervakantie starten we de cursus ook in Gouda op. De scholingsbijeenkomsten zullen eens per twee maanden plaatsvinden in het stadhuis. Het is ook mogelijk om losse bijeenkomsten bij te wonen. U wordt wel verzocht om u vooraf aan te melden bij Hans-Daniel van Alphen, gouda@sp.nl, (0182) 573214. Op dinsdagavond 24 juni is er al de gelegenheid om een bijeenkomst in Alphen a/d Rijn bij te wonen. Het onderwerp zal zijn reïntegratie en de sociale werkplaats.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier