h

SP Gouda kiest nieuw bestuur

7 september 2009

SP Gouda kiest nieuw bestuur

GOUDA 7 september 2009 - Tijdens een Algemene Ledenvergadering in de Openbare Bibliotheek Gouda kozen de leden van de SP Gouda e.o. unaniem een nieuw bestuur.

Het nieuwe voltallige bestuur bestaat naast voorzitter Hans van Dijk en organisatie-secretaris Ed van Velzen uit Elselien van Diffelen, Eric Kokke, Erik de Bruijn, Debbie Brenkman en Pim Aerts.
Fractie-voorzitter Hans Daniel van Alphen, die aftrad als voorzitter, sprak overtuigend zijn vertrouwen uit in dit nieuwe bestuur in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010.
Het nieuwe bestuur heeft zich de afgelopen tijd ingezet voor SP-acties zoals Koud Asfalt, Buurten in de Buurt en het Politiek Café rond de Europese verkiezingen. Daarnaast hebben zij al verschillende politieke cursussen gevolgd. Op deze manier zijn zij klaargestoomd om op krachtige wijze leiding te geven aan de SP Gouda.
In hun voorstelronde gaven de bestuursleden aan zich in te zetten voor een beter Gouda waarin gelijkheid, o.a. op het gebied van huisvesting en onderwijs, speerpunt zal zijn. Er zijn inmiddels al verschillende acties in voorbereiding.
De Algemene Ledenvergadering werd afgesloten met een lezing van Tweede Kamerlid Harry van Bommel over de Nederlandse rol in Afghanistan en Integratie.

Algemene ledenvergadering

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier