h

Hans Daniel van Alphen uit Gouda nummer tien voor SP Zuid-Holland

14 januari 2011

Hans Daniel van Alphen uit Gouda nummer tien voor SP Zuid-Holland

Hans-Daniel van Alphen uit Gouda is nummer tien op de SP kandidatenlijst bij de statenverkiezingen van 2 maart 2011. Van Alphen is fractievoorzitter voor de SP in Goudse gemeenteraad.

De SP heeft de afgelopen jaren veel gedaan om de overlast van het bedrijf Koudasfalt aan te pakken.

Hans Daniël van Alphen: “In 2009 hebben we handtekeningen opgehaald bij omwonenden die last hebben van de stank en lawaai van het bedrijf. Dat was helaas nodig omdat de provincie de vergunning van het bedrijf veel te soepel hanteerde. Zo hadden veel omwonenden onnodig last van het bedrijf terwijl dat stiller en met minder stank kan produceren.”

Dankzij de druk van de SP ging de provincie de vergunning aanscherpen en zorgen dat de overlast minder werd.
Van Alphen wil zich als Statenlid dan ook blijven inzetten voor een schone leefomgeving en dat milieuvergunningen op tijd aan de nieuwste regelgeving voldoen. Tot op heden is de provincie daar vaak te laat mee. Ook wil van Alphen meer sociale woningbouw. De door de provincie gemaakte afspraken komen nog steeds niet van de grond en vooral voor jongeren is het in veel steden lastig om een betaalbare woning te vinden.

In het dagelijks leven werkt de 35 jarige Van Alphen bij een regionaal opleidingscentrum als roosterplanner.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier