h

Solidair-dag

2 mei 2011

Solidair-dag

De strijd van de schoonmakers, de stand van de strijd binnen bedrijven en sectoren en de Europese aanval op de lonen, pensioenen, zorg en sociale voorzieningen.
Specialisten en volksvertegenwoordigers van de SP spreken graag met u over deze onderwerpen tijdens de Solidair-dag op 7 mei van 11 tot 16 uur in de Eenhoorn in Amersfoort.

Vakbondsbestuurder Ron Meyer (FNV Bondgenoten) zal vertellen over de jarenlange opbouw van de strijd die voorafging aan de overwinning van de schoonmakers. En hij zal samen met andere organisers vertellen over deze manier van werken binnen de vakbond.

Actieleiders uit verschillende sectoren zoals de Brandweer, sociale werkvoorzieningen en anderen zullen na de lunchpauze vertellen wat de ‘stand van de strijd’ is.

SP-Europarlementariër Dennis de Jong zal de dag afsluiten met een toelichting op de klauwen van Europa die ten doel hebben om de lonen te verlagen, de pensioenen af te breken, en te bezuinigen op zorg en sociale voorzieningen. En de strijd die de SP tegen deze klauwen gaat leveren.

Bent u geïnteresseerd, meld je dan aan via www.sp.nl/solidairdag. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen. Mocht u niet over internet beschikken, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Bart van Kent (070 318 3843). Van tevoren mailen we u het programma en routebeschrijving toe.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier