h

Gouda pakt de handschoen op

27 augustus 2011

Gouda pakt de handschoen op

De handschoen wordt opgepakt

Op zaterdag 27 augustus verzamelde SP Gouda handschoenen en handtekeningen in het kader van de landelijke actie “Armoede werkt niet!” tegen de voorgenomen bezuinigingen op de sociale werkvoorziening.

Dat het kabinet met deze bezuinigingsmaatregel helemaal de verkeerde weg inslaat, is voor veel mensen duidelijk. Het winkelend Goudse publiek reageerde enthousiast op onze aanwezigheid in de stad en tekende massaal de werkhandschoenen en de petitie. Daarmee hun steun betuigend aan de werknemers uit de sociale werkvoorziening, van wie de banen (en meer!) onder druk komen te staan.

De handschoenen zijn ook afgeleverd bij de sociale werkplaats in Gouda, Promen.

Door het hele land worden er werkhandschoenen ingezameld, van deze handschoenen wordt een 'Ketting van solidariteit' gemaakt. De verzamelde handtekeningen worden uiteindelijk overhandigd aan de verantwoordelijke minister.

Om de actie nog meer kracht bij te zetten gaat de SP Gouda op 17 september nog een keer de straat op om steunbetuigingen te verzamelen. Doe met ons mee en strijd tegen één van de meest asociale maatregelen van deze regering.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier