h

Ledenvergadering kiest nieuw bestuur

4 december 2011

Ledenvergadering kiest nieuw bestuur

De leden van de SP Gouda en omstreken hebben op de algemene ledenvergadering een nieuw bestuur voor de afdeling gekozen. Marja Schoenmakers heeft het voorzitterschap overgenomen en Hanny van Ede zal de taak van organisatie-secretaris op zich nemen.De zittende bestuursleden Elselien van Diffelen, Debbie Brenkman (penningmeester) en Erik Kokke blijven actief in het bestuur. De ALV stond verder in het teken van een terugblik op de activiteiten van de afdeling.

Aftredend interim-voorzitter Eric Kokke liep nog eens door het afgelopen jaar aan de hand van de verschillende acties, op straat, in de gemeenteraad en in onze regio. Van het onderzoek naar misstanden in de thuiszorg, via de enquêtes bij de bewoners van de Crabethflats, de fietstunnel actie, de veelbelovende start in de Krimpenerwaard en de vele handschoenen uit de landelijke campagne ‘Armoede werkt niet’ naar de oprichting van een SP-actiegroep en de 1ste SP Filmavond.

De conclusie; de afdeling heeft best een actief jaar gehad!
Maar er is ook ruimte voor verbetering.

Fractievoorzitter Hans-Daniel van Alphen ging nog even kort in op de SP activiteiten in de Goudse Gemeenteraad in 2011. Een jaar dat in het teken stond van bezuinigingen en een tijd- en geldverslindende situatie rond de burgemeester.

Aangezien in de loop van 2011 het aantal bestuursleden was teruggelopen tot 4, waarvan 3 functies op ad interim basis, waren nieuwe bestuursverkiezingen noodzakelijk.
De functies van Voorzitter, Organisatie-secretaris als Penningmeester waren vacant. Het zittende bestuur was dan ook erg verheugd met de kandidaatstelling van Marja Schoenmakers (Voorzitter) en Hanny van Ede (Organisatie-secretaris). Nadat beide kandidaten zich voorstelden aan de leden, bleek ook de ALV tevreden met de kandidaatstelling. Beiden werden met overgrote meerderheid op functie gekozen.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier