h

"Natuurlijk zet ik die handtekening!"

3 december 2011

"Natuurlijk zet ik die handtekening!"

Ketting van solidariteit

"Natuurlijk zet ik die handtekening!", dat was een van de vele positieve reacties die de SP Gouda tijdens de laatste etappe in de campagne 'Armoede Werkt Niet'. Andere reacties waren 'Belachelijk, dit kunnen ze toch niet doen", 'Geef deze mensen een doel in het leven' en 'Laat de botte bijl van de bezuinigingen bij deze groep achterwege, doe effe normaal!"

Zaterdag 3 december verzamelde de SP (voorlopig) voor de laatste keer handtekeningen in het kader van de actie 'Armoede Werkt Niet'. En net als bij de vorige keren was het niet moeilijk om de voorbijgangers de petitie te laten tekenen en een boodschap achter te laten op een van de symbolische werkhandschoenen. Binnen een uur waren we door de voorraad heen; een teken dat enorm veel mensen de bezuinigingen van dit kabinet op de Sociale Werkvoorziening absoluut niet zien zitten!

ArmoedekaartjesGreep uit de ondertekende kaartjes

De ingezamelde handschoenen worden toegevoegd aan de 'Ketting van Solidariteit'; het symbool van het verzet tegen de asociale bezuinigingen. Naar verwachting zal de ketting op 10 december, bij de manifestatie in de Brabanthallen, 10 kilometer lang zijn. Een duidelijk statement van de Nederlandse bevolking.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier