h

Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor

27 december 2011

Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor

Marja SchoenmakersMarja Schoenmakers › Als kersverse voorzitter wil ik jullie, de leden van de Socialistische Partij Gouda, graag leren kennen. Zodat we gedachten kunnen uitwisselen, meningen vormen, en indien nodig actie ondernemen.

Om met mezelf te beginnen: Ik woon nu 6 jaar in Gouda, en was in de 70’er jaren ook al een periode actief SP-lid. Omdat ik inmiddels 60 jaar ben en niet veel werkaanbod meer krijg, heb ik tijd om mee te doen met acties, zoals de armoede-werkt-niet-actie. En nu kan ik gaan zorgen dat onze afdeling groter wordt, gezellig en nuttig. Wees dus niet verbaasd als ik binnenkort aan je telefoon ben of je een email stuur. Ik ben benieuwd welke talenten en hobby’s ik bij jullie zal ontdekken!

Wat de politiek betreft, zijn mijn kernpunten armoedebestrijding en de groeiende inkomensongelijkheid aanpakken, zodat iedereen in menselijke waardigheid kan leven. Vooral goed onderwijs en werkgelegenheid tegen eerlijk loon zijn hierbij belangrijk. Graag dus jullie mening!

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier