h

Buurten in de Buurt: "Het is hier eigenlijk wel prima!"

5 september 2012

Buurten in de Buurt: "Het is hier eigenlijk wel prima!"

Woensdagavond waren weer terug in Korte Akkeren in Gouda. Dit keer rond het Vogelplein. En de avond kende een ander karakter dan afgelopen maandag toen we een andere buurt in Korte Akkeren bezochten. Over het algemeen blijken de bewoners hier eigenlijkbest wel heel tevreden.

Kwam het door de aanwezigheid van Nine Kooiman, SP Tweede Kamerlid en nummer 14 van de huidige kandidatenlijst of is dit gewoon een hele fijne buurt? Het feit is dat de bewoners ons vriendelijk te woord stonden en eigenlijk weinig tot geen klachten hebben over hun woon/leefsituatie. Ook de zorgen over de gevolgen van de crisis vielen best mee. Als we dan wat doorvroegen,nnoemde men werk en het verkopen van het huis. Maar over het algemeen spraken we met tevreden mensen!

Er was nog wel een zorgelijk verhaal van een binnenschipper die eigenlijk geen werk meer heeft omdat de vraag naar het vervoeren van goederen over water bijna helemaal stil ligt. De afgelopen maanden was hij 4x van opdrachtgever veranderd, maar steeds droogde de opdrachten op. Hij heeft veel geprobeerd, maar ziet de toekomst nu wel somber in. Hij hoopt in ieder geval op het snel aantrekken van de economie en ziet de SP daar wel een rol in spelen!

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier