h

Oplossing voor De Clown?

29 november 2012

Oplossing voor De Clown?

Gisteren heeft de gemeenteraad gekozen voor optie 2: De Clown opnemen in het bestemmingsplan Nieuwe Park Bedrijventerrein onder de titel "sportcentrum".

Vorige week heeft uitbater Johan Verbeek zijn zegje gedaan in de gemeenteraad. Enkele raadsleden waren ook al op bezoek geweest bij De Clown. Gevolg was dat alle fracties zich uitspraken vóór een oproep aan de wethouder om De Clown te behouden. Daarop is de wethouder met een notitie gekomen waarin hij 2 mogelijkheden aangaf: De eerste mogelijkheid betreft het niet legaliseren van de Clown en dus doorgaan met de handhaving. Dat betekent boetes als er niet gestopt wordt met de activiteiten. Maar gelukkig is er dus ook een tweede mogelijkheid en daar heeft de hele raad zich achter geschaard. Terecht werd opgemerkt dat er in de buurt geen andere soortgelijke voorziening is. Als het bestemmingsplan is aangepast en door de gemeenteraad is goedgekeurd, wordt het voorgelegd aan de Provincie. Die kan ook nog roet in het eten gooien, maar ook daar gaat de SP Gouda "sportcentrum De Clown" dan ondersteunen!

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier