h

Thema-avond: Wonen op 14 december

9 december 2012

Thema-avond: Wonen op 14 december

De komende jaren staat het thema 'Wonen' hoog op de politieke agenda. Zowel landelijk als in de Goudse regio. De voornemens van het huidige kabinet om de woningmarkt te hervormen, heeft ook invloed op de woonsituatie in Gouda. Wat betekenen de plannen met betrekking tot de woningbouw, hypotheekrente-aftrek, verhoging van de huren en belastingverhoging voor woningcorporaties voor de inwoners van Gouda? Om inzicht te geven in de woonproblematiek en antwoord te geven op vragen organiseert de SP Gouda op 14 december a.s. een thema-avond 'Wonen'.

SP Tweede Kamerlid en woordvoerder 'Wonen en Milieu' Paulus Jansen zal een inleidende presentatie houden, waarin de huidige stand van zaken en gevolgen van de aangekondigde maatregelen aan de orde komen. Na zijn presentatie gaat hij het gesprek aan met de vertegenwoordigers van de verschillende Goudse woningcorporaties en huurdersverenigingen.
 
De thema-avond is vrij toegankelijk en vindt plaats in de Openbare Bibliotheek Bloemendaal, Lekkenburg 1 Gouda. Inloop is vanaf 20:15 uur. Geplande eindtijd is 22:15 uur. Aanmelden als bezoeker kan via hanpas@online.nl

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier