h

Oproep aan mensen in de Bijstand

4 mei 2013

Oproep aan mensen in de Bijstand

Over mensen in de bijstand wordt veel gesproken maar MET mensen in de bijstand wordt weinig gesproken!

De SP is een onderzoek gestart onder bijstands gerechtigden. Steed meer mensen zijn voor korter of langere tijd aangewezen op het vangnet van bijstand. Er dreigen nu allerlei gaten in de vangnet te komen.

Veel gemeenten zetten bijstandsgerechtigden aan het werk zonder eerlijk loon of fatsoenlijk contract. Met ons onderzoek willen we bijstandsgerechtigden de gelegenheid geven om aan te geven tegen welke problemen zij aanlopen en welke oplossingen zij voor zich zien. 

Ben jezelf ervaringsdeskundige en kan je ons vertellen hoe het is om van een bijstandsuitkering te moeten leven? Wat vindt je van de sollicitatieplicht? Wat vindt je van werken met behoud van uitkering? Helpt de overheid bijstandsgerechtigen voldoende om aan het werk te komen?

Dat willen we graag weten. 

Ken je iemand die een bijstandsuitkering heeft, maak hem/haar attend op dit onderzoek. 

De resultaten van het onderzoek worden voorgesteld aan de regering en het parlement. Uit de resultaten zal SP en SP Gouda conclusies trekken over hoe het anders en beter moet. 

De vragenlijst kan je aanvragen via SPgouda@xs4all.nl of bel met 0182-581847

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier