h

De SP viel op in de stad

26 juli 2013

De SP viel op in de stad

Zoals op de foto te zien is, stonden wij  zaterdag 20 juli 2013  in het centrum heel fleurig bij. De gemeente was zelfs zo vriendelijk geweest om de kleuren van de geraniums in de bakken aan te passen aan de SP-kleuren! Om de gesprekken met de mensen op gang te krijgen  hadden wij een  "tomatometer" neergezet met de stelling  "22% huurverhoging in 4 jaar…………. investeren in de bouw levert meer op !!   De mensen kwamen niet vanzelf; pas wanneer je op ze afstapte kwamen de reacties. De meesten waren positief;  de bezuinigingen vindt men sowieso een slechte zaak! Toch waren er  ook teleurstellend veel mensen die vanuit de eigen situatie en belangen reageerden; zo van "ik heb een koophuis, dus niets te maken met de huurproblemen". Een interessante discussie ging over de vraag hoe je  mensen met een relatief hoog gezinsinkomen toch uit de goedkope huurwoningen kan krijgen.

Al met al was het een zinvolle dag en zeker de moeite waard om  te herhalen  OP 17 AUGUSTUS A.S., op dezelfde plek, dus KLEIWEG, HOEK BLAUWSTRAAT.

We zullen de mensen dan vragen stellen in verband met de  gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014.

SP LEDEN DIE DAN WILLEN MEEHELPEN ZIJN VAN HARTE WELKOM !!!!

MELD JE AAN;  bij Gouda@sp.nl of per telefoon op 06 40 28 00 45

Hanny van Ede-Pas

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier