h

Even voorstellen: Jeroen Carol-Visser

17 oktober 2013

Even voorstellen: Jeroen Carol-Visser

Bij de algemene ledenvergadering van 24 oktober vindt een bestuursverkiezing plaats. Hiervoor stellen de kandidaten zich even voor.

Hallo, ik ben Jeroen Carol-Visser. Ik ben 35 jaar oud en Ik woon sinds 2004 in Gouda- Goverwelle. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Voor mijn inkomsten ben ik werkzaam als senior projectleider bij een milieutechnisch advies bureau, waar ik diverse projecten leidt waarbij milieu incidenten die bij tankstations van een groot olieconcern zijn opgetreden moeten worden opgelost. Ik ben lid van de SP, het laatste jaar steeds actiever, omdat ik om mij heen zie dat de maatschappij zich steeds meer verhard. Juist bij de SP zie je dat er wordt geprobeerd om solidair, gelijk en menselijk waardig de samenleving te veranderen. Juist het samen opkomen voor elkaar is volgens mij de oplossing om tegen de verharde asociale wereld in te gaan. Het samen is belangrijker dan de eigen portemonnee. De kracht van de SP is door met de bewoners te spreken over wat er leeft, wat er goed gaat en wat er zou kunnen worden verbeterd in Gouda, tot een gericht actieplan te komen om onze samenleving te verbeteren. Zo kan de SP uitvoeren wat de bewoners willen; en dan juist met de bewoners samen. Daarom zet ik mij in voor de SP. 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier