h

Lenny Roelofs nieuwe lijsttrekker SP Gouda

28 oktober 2013

Lenny Roelofs nieuwe lijsttrekker SP Gouda

De SP Gouda heeft tijdens de algemene ledenvergadering van donderdag 24 oktober een nieuwe kandidatenlijst vastgesteld.
 
“We zijn trots op onze kandidaat-gemeenteraadsleden”, vertelt Hanny van Ede-Pas, ad interim voorzitter van de SP Gouda. De SP Gouda gaat met deze lijst met veel energie en vertrouwen op weg naar de verkiezingen in 2014. Lijsttrekker Lenny Roelofs, voormalig voorzitter van wijkteam Goverwelle en werkzaam als financieel teammanager op het ministerie van veiligheid en Justitie is zeer gemotiveerd om samen met de andere kandidaten de campagne in te gaan. Voor de SP Gouda staan menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voorop in het gemeentelijk beleid.  Lenny  vindt dat daar in de huidige tijd echt nog wel verbeteringen in mogelijk zijn.   
 
Op nummer 2 staat Hans van Dijk, hij heeft veel ervaring binnen de SP Gouda als voormalig voorzitter  van de afdeling. Jeroen Carol -Visser staat op nummer 3 van de lijst. Jeroen is werkzaam als senior projectleider bij een milieu technisch bureau. Hans de Veen, zelfstandig ondernemer in de bouw, staat op nummer 4. Daarna gevolgd door Milo Schekkerman, Natasja Carol-Visser, Hans van Oijen, Boris Stil, Allon de Veen, Desiree Schouw. Hanny van Ede Pas, bekend als voormalig sociaal advocaat in Gouda en bestuurslid (ad interim voorzitter) van de SP Gouda staat als lijstduwer onderaan op de lijst. 
 
We nemen afscheid van Hans-Daniel van Alphen. De afdeling SP Gouda is Hans-Daniel zeer dankbaar voor het al werk dat hij 8 jaar namens de SP als fractievoorzitter en raadslid in de Goudse gemeenteraad heeft gedaan.  Hans Daniel heeft het raadswerk altijd  met veel inzet en vasthoudendheid uitgevoerd. 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier