h

Lenny Roelofs blij met 'nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl'

22 januari 2014

Lenny Roelofs blij met 'nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl'

Op 21 januari  was onze lijsttrekker Lenny Roelofs als burger én als SP-lid bij de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente. Dit jaar voor het eerst geen sjieke receptie, maar een eenvoudige bijeenkomst van, voor en door burgers en ondernemers.

SP-lijsttrekker Lenny Roelofs staat helemaal achter de nieuwe opzet: 'Zo wordt het eindelijk een bijeenkomst zoals die bedoeld is: voor iedereen, voor alle burgers. Het was bijvoorbeeld ook de bedoeling om zelf wat te eten en-of drinken mee te nemen, wat ik en vele anderen dan ook gedaan hebben. Dat werd zeer gewaardeerd'.

Lenny sprak onder meer met wethouder Ruwhof, met mensen van verschillende wijkteams en schudde vele handen. Lenny: 'Na een prima toespraak van de burgemeester ben ik naar huis gegaan. Er stond immers een vergadering over onze dag op 15 februari op de agenda, onze campagnestart in de Agnietenkapel!

De lijsttrekker kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst: 'Nu de gemeente moet bezuinigen, blijkt de veerkracht en inzet van vele Gouwenaars enorm te zijn om zoiets gewoon zelf te organiseren. Geen hoge kosten en net zo gezellig en samenbindend als voorheen. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Het verhoogt de solidariteit en dat is nou precies een van de belangrijkste uitgangspunten van de SP! Dus alle lof voor de inwoners van Gouda op dit punt! Rest mij nog iedereen een goed en gezond 2014 te wensen, en hopelijk een mooie verkiezingsuitslag op 19 maart!` 

 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier