h

'Kiezers VVD en PvdA hebben spijt'

9 maart 2014

'Kiezers VVD en PvdA hebben spijt'

Zaterdag 8 maart was de SP de hele dag aanwezig in het centrum van Gouda. We hebben veel goede gesprekken gevoerd met betrokken bewoners. Onze standpunten kregen veel steun. Bijvoorbeeld als het gaat om goede, betaalbare zorg en het belang van de sociale werkplaats!

In de pers was deze week te lezen dat veel kiezers van de PvdA en VVD spijt hebben van hun keuze in 2012. Veel bewoners vertelden ons ook dat ze erg ongelukkig zijn met het landelijke beleid van de regeringspartijen PvdA en VVD. Dat bepaalt in grote mate hun stem op 19 maart.

Maak de zorg sociaal
Een bewoner vertelde ons dat vrijwilligers in het verzorgingstehuis nu zelf hun koffie moeten betalen, terwijl vrijwilligers onze steun juist zo hard nodig hebben. Een sterke SP is dus hard nodig om Gouda en de Goudse zorg menswaardig en sociaal te maken. Stem 19 maart dus niet strategisch, maar met je hart en maak de SP groot.

Kijk voor het fotoverslag op: http://on.fb.me/1nwG02T

 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier