h

SP en Partij voor de Dieren stellen vragen over "veeneilanden"

1 oktober 2014

SP en Partij voor de Dieren stellen vragen over "veeneilanden"

Samen met De Partij voor de Dieren heeft SP afdeling Gouda vragen gesteld naar aanleiding van het verschijnen van 'veeneilanden' in de Goudse omgeving.

Afgelopen tijd zijn er verschillende berichten over veeneilanden opgedoken. De Partij voor de Dieren heeft ook op provinciaal niveau in september haar vraagtekens al gezet. Daarom heeft de afdeling samen met de Partij voor de Dieren vragen aan het college gesteld. 

Wat wij willen weten is wat de onderliggende oorzaken zijn van de veeneilanden en of er gevaar of gevolgen zijn is voor mensen, flora en fauna.

De provincie gaat onderzoek doen maar zegt nu al dat er geen verband lijkt te zijn met Westergouwe. Wat de partij voor de dieren en onze partij dan wel willen weten hoe dat kan worden geconcludeerd zonder dat daar nog onderzoek naar is gedaan.

 

U bent hier