h

SP Gouda vraagt aandacht voor Chloortransporten

2 november 2014

SP Gouda vraagt aandacht voor Chloortransporten

SP afdelingen in de regio hebben afgelopen periode aandacht gevraagd voor chloortransporten in de regio. Ook SP Gouda heeft over de chloortransporten per spoor vragen gesteld aan het college van burgermeester en wethouders. 

Naar aanleiding van een nieuwsbericht dat door stakingen op hun vestiging in de Botlek,  Akzo/nobel voorbereidingen treft om chloor vanuit Duitsland over het spoor naar de Botlek te transporteren  en het voorgenomen traject door Gouda gaat, en het feit dat collega SP Fracties langs dezelfde spoorlijnen hier aandacht in hun gemeentes voor vragen.

We zijn benieuwd naar de antwoorden. 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier