h

Jeroen Carol-Visser stopt als burgerraadslid SP per 1 februari a.s.

13 januari 2015

Jeroen Carol-Visser stopt als burgerraadslid SP per 1 februari a.s.

Zoals bekend heeft Jeroen een café geopend; De Goudse Eend (de officiële opening volgt nog op 23 januari). Het café wordt de inkomstenbron van Jeroen, hij is 6 dagen per week in zijn zaak aan het werk. Jeroen kan vanwege zijn werk niet meer de nodige voorbereidingen doen en vergaderingen van de raad en de fractie bijwonen.

Als Jeroen iets doet, dan doet hij dat met 100% inzet. Het raadswerk is op dit moment niet te combineren met het opzetten van een eigen onderneming. Er staat een vergoeding tegenover het werk van een burgerraadslid. Deze vergoeding wordt betaald door de bewoners van Gouda. Jeroen; "Het is niet eerlijk om een vergoeding te krijgen voor werk wat je niet voor de volle 100% kunt doen." 

Jeroen zal stoppen met zijn burgerraadslidmaatschap per 1 februari a.s. Dat heeft hij de burgemeester op 9 januari jl. laten weten. 

Met heel veel plezier kijkt hij terug op de korte periode dat hij actief mocht zijn voor de raad, de stad en de SP-fractie. Hij heeft er veel van geleerd. 

Hans van Dijk en Lenny Roelofs gaan, samen met de SP Afdeling Gouda, kijken of er een nieuw burgerraadslid voor de SP aangesteld kan worden. 

Jeroen zal wel actief blijven binnen de Goudse SP.

We wensen Jeroen veel succes en plezier in het realiseren van zijn droom; een eigen cafe, gespecialiseerd in bijzondere bieren. 

 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier