h

In actie voor volkspetitie FNV/CNV "red de zorg"

31 mei 2015

In actie voor volkspetitie FNV/CNV "red de zorg"

Foto: SP

Zaterdag 30 mei haalden de Goudse afdelingen van de SP, Groenlinks en de Partij voor de Dieren in Korte Akkeren 275 handtekeningen op voor de volkspetitie "Red de zorg" van de vakbonden FNV en de CNV.

 

Geen bezuinigingen in de zorg en ondersteuning thuis

De volkspetitie "Red de zorg" roept de regering op om de afbraak van de zorg te stoppen, dus geen bezuinigingen op zorg en ondersteuning thuis. Daarbij moet het geld voor de zorg ook echt aan de zorg besteed worden en niet aan bureaucratie en topbeloningen.  Werkers in de zorg willen echte banen in de zorg, de zekerheid van een salaris waarvan je gewoon zelfstandig kunt leven. Geen gewongen uitgekleede zelfstandigen of het verplicht inleveren van salaris.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier