h

SP vraagt aandacht voor homorechten in Gouda

29 november 2015

SP vraagt aandacht voor homorechten in Gouda

De SP vraagt op 9 december met een motie aan de gemeente Gouda om onderzoek naar en maatregelen om de positie van homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (LHBT) te versterken op het werk, op school of op andere terreinen van het maatschappelijk leven. Het komt nog te vaak voor dat LHBT-ers niet zichzelf kunnen zijn in het openbare leven.

De SP staat voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Voor een Nederland waarin plek is voor iedereen: hetero en homo, man en vrouw en alles daar tussenin waar je ook vandaan komt.Homoseksualiteit is nog lang niet volledig geaccepteerd. Uitsluiting, discriminatie, fysiek en verbaal geweld – het komt nog steeds voor. Sommige homo’s en lesbo’s ervaren dat zelfs steeds vaker. Dat mogen we niet op zijn beloop laten.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier