h

Rood voor verbroedering

8 december 2015

Rood voor verbroedering

Foto: SP

Op 11 december, kaarsjesavond in Gouda, spreekt Rood Gouda zich uit voor  verbroedering met de boodschap “Samen Nederland”. Aanleiding is de toegenomen verdeeldheid en tegenstellingen die zichtbaar worden door de komst van vluchtelingen naar Nederland en de aanslagen in Parijs. Rood Gouda spreekt zich uit tegen haat zaaien en het tegen elkaar uitspelen van mensen door extremisten.

ROOD is de politieke jongerenorganisatie van de SP en voert actie om Nederland menselijker en socialer te maken. Misstanden worden opgespoord en aan de kaak gesteld. ROOD laat met jongeren zien dat er veel veranderd kan worden als je dat met elkaar doet. Samen gaan we de strijd aan tegen onrecht, discriminatie en asociale plannen. Sinds kort heeft Gouda een actieve Rood Groep.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier