h

Ook sociaal scoren in 2016!

2 januari 2016

Ook sociaal scoren in 2016!

Foto: SP

Gouda heeft mooie prijzen gewonnen. Terecht want Gouda is een mooie historische stad met ondernemende inwoners. Met veel zorg opgebouwd door vele generaties.

De SP heeft op zaterdag 2 januari tomaatjes uitgedeeld en zette de Gouwenaren die in structurele onzekerheid leven of in stilte armoede lijden, in de schijnwerpers. De SP wil dat er in 2016 ook gescoord wordt voor deze inwoners. Bijvoorbeeld voor de medewerkers van Cyclus die onze stad mooi schoon houden en die binnenkort een ontslagbrief op de deurmat zullen vinden. Of ouderen die onze mooie stad hebben opgebouwd en nu aan hun lot worden overgelaten.  Thuishulpen van Vierstroom, Zorgpartners en TSN die onze ouderen en zieken dag in dag uit helpen en te maken hebben met ontslag of loondump. De werkende armen die amper rond kunnen komen en de gezinnen die wekelijks de gang naar de voedselbank moeten maken. Het feest is voor de SP compleet als het voor iedereen in Gouda  beter  gaat.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier