h

Al 220 meldingen bij SP meldpunt verkeersveiligheid Gouda

30 augustus 2016

Al 220 meldingen bij SP meldpunt verkeersveiligheid Gouda

Foto: SP

Ruim twee maanden na de opening van het digitaal meldpunt verkeersveiligheid Gouda presenteert SP Gouda een tussenstand. Tot op heden hebben 116 Gouwenaren de weg naar het meldpunt gevonden en in totaal 220 gevaarlijke verkeerssituaties gemeld. Veel melders geven delen ook hun gewenste oplossing.

Ruim 25 Gouwenaars hadden afgelopen zaterdag hun ervaringen met de SP gedeeld toen de SP het meldpunt letterlijk naar de straat had gebracht door middel van een gekanteld breedbeeld computerscherm met internet verbinding. De tussenstand laat zien dat de klachten van Gouwenaars zich concentreren in de binnenstad, nabij de Kromme Gouwe en aan beide uiteinden van de spoorstraat. SP Gouda nodigt alle deelnemers van het verkeer in Gouda opnieuw uit de in hun ogen gevaarlijke verkeerssituaties te melden. Begin oktober zal SP Gouda de definitieve balans opmaken ter voorbereiding op de debatten in de gemeenteraad over verkeersveiligheid. Het meldpunt verkeersveiligheid is te bereiken via onderstaande link:

Meldpunt verkeersveiligheid

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier