h

Steun voor protestbrief SP tegen sluiting buitenbad Groenhovenbad

21 september 2016

Steun voor protestbrief SP tegen sluiting buitenbad Groenhovenbad

Foto: SP

Maar liefst 12 bewoners reageerden op het artikel  “protestbrief tegen sluiting” (Goudse Post  14-9-2016) naar aanleiding van de vroegtijdige sluiting van het buitenbad van het Groenhovenbad ondanks het stralende zomerweer. We willen deze mensen hartelijk danken voor de steun! Naast de steunbetuiging voor ons protest gaven mensen ook aan dat men vindt dat de dienstverlening van Sportpunt Gouda voor de recreatiezwemmers op meerdere vlakken tekortschiet.

Uit de reacties viel op dat er op de kwaliteit van het buitenzwembad van het Groenhovenbad ook het een en ander af te dingen valt: het buitenbad is volgens een aantal brievenschrijvers te klein voor Gouda. Het sluiten van de andere zwembaden in Gouda wordt nog steeds als een terecht verlies voor Gouda gezien. De combinatie (top)sportzwembad en recreatiezwembad valt ten nadele van de recreatiezwemmer uit. "Er is wel sprake van jaarlijkse prijsverhogingen voor het recreatiezwemmen en zwemles, maar er is geen flexibiliteit bij Sportpunt Gouda."

De reacties worden anoniem toegevoegd aan de protestbrief die de SP eerder aan de directie van Sportpunt Gouda overhandigde.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier