h

De truck van het Nationaal ZorgFonds komt naar Gouda op 11 februari

4 februari 2017

De truck van het Nationaal ZorgFonds komt naar Gouda op 11 februari

Foto: SP

Zaterdag 11 februari staat de truck van het Nationaal ZorgFonds vanaf 12:00 uur – 15:00 uur Achter de Waag in het centrum van Gouda.  Met een flinke dreun op de boksbal van onze 'Nationaal ZorgFonds'-truck kun je het huidige  eigen risico een eerste klap toebrengen.  Kom op 11 februari om samen op te boksen tegen het
huidige zorgstelsel en geef je steun aan het Nationaal ZorgFonds.

Het Nationaal ZorgFonds is een initiatief van de SP. Samen met een brede maatschappelijke coalitie wil de SP een basisverzekering voor iedereen, zonder eigen risico. Een basisverzekering waarin de tandarts, de fysiotherapeut en de GGZ zijn opgenomen. Waarin geen plek is voor marktwerking,  torenhoge salarissen voor bobo’s en geldverslindende reclames. Een basisverzekering waar de premie ingezet wordt voor goede zorg. Het Nationaal ZorgFonds wordt inmiddels door een kwart miljoen Nederlanders gesteund.

U bent hier