h

Stimuleer duurzaamheid met ondertekening Nationaal Grondstoffen Akkoord.

19 februari 2017

Stimuleer duurzaamheid met ondertekening Nationaal Grondstoffen Akkoord.

180 partijen tekenden onlangs het nationale grondstoffenakkoord. Met dit akkoord beloven de ondertekenaars om het gebruik van grondstoffen drastisch te verminderen. Doel van de overeenkomst is om in 2050 alle grondstoffen opnieuw te gebruiken. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Den Haag, Leeuwarden en Haarlemmermeer behoorden tot de ondertekenaars. Helaas behoorde Gouda niet tot de ondertekenaars.

De SP vindt dat de ambities van het nationaal grondstoffen akkoord zeer goed passen bij de ambities die de gemeente Gouda heeft op het gebied van duurzaamheid. Toch tekende Gouda niet mee met het akkoord. De SP stelde hierover schriftelijke vragen aan de gemeente.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier