h

Enquête Groenhovenbad bevestigt signalen van SP

26 juni 2017

Enquête Groenhovenbad bevestigt signalen van SP

Foto: SP

De SP heeft de enquêteresultaten van het Groenhovenbad met veel belangstelling gelezen. Immers, onze acties bij het zwembad en moties, onder andere voor verlenging van het zwemseizoen van het buitenbad, hebben geleid tot dit onderzoek.

De SP wil ruimere openingstijden, een groter buitenbad en meer recreatiemogelijkheden. Er is te weinig ruimte in het buitenbad en bewoners moeten na 18:00 uur ook in het buitenbad terecht kunnen, om bijvoorbeeld na een werkdag baantjes te trekken.

De SP wil daarnaast faciliteiten voor recreatie zwemmers die het zwemplezier in het binnenbad vergroten, zoals een glijbaan en een duikplank. De SP wil dat er geïnvesteerd wordt in de recreatieve functie van het Groenhovenbad. Het is het enige zwembad waar bewoners in Gouda terecht kunnen, dat stelt hoge eisen aan de recreatieve waarde van het zwembad. Kortom, de SP barst van de ideeën hoe aan de verbeteringen gehoor te geven de komende tijd!

U bent hier