h

SP doet ook zelf onderzoek naar verbetering recreatie buitenbad Groenhovenbad

12 juli 2017

SP doet ook zelf onderzoek naar verbetering recreatie buitenbad Groenhovenbad

Foto: SP

De SP gaat gebruikers van het zwembad zelf vragen wat zij vinden van de recreatieve mogelijkheden van het buitenbad van het Groenhovenbad. In aanvulling op het onderzoek dat de gemeente gaat uitvoeren op verzoek van het CDA en de SP wil de SP zelf ook gebruikers van het zwembad spreken.

De SP gaat 4x enquêteren bij het Groenhovenbad, te beginnen op vrijdag 14 juli om 16.30 uur. Bezoekers worden bevraagd over hun indrukken van het buitenbad, wat zij vinden van de openingstijden, de entreekosten en de afmetingen van het buitenbad.

Met de resultaten van de eigen enquêtes en het onderzoek van de gemeente bepaalt de SP hoe de service van het buitenbad verbeterd kan worden.  Lenny Roelofs: “In Haastrecht is het mogelijk om tot 20:00 uur in de avond te zwemmen, wij zijn nieuwsgierig of er in Gouda ook behoefte is aan ruime openingstijden in de avonden”

Vorig jaar resulteerde een actie van de SP in een langere seizoenopening van het buitenbad van het Groenhovenbad.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier