h

Wethouder Hilde Niezen oog in oog met de verkeersonveiligheid in de Vogelbuurt

29 oktober 2017

Wethouder Hilde Niezen oog in oog met de verkeersonveiligheid in de Vogelbuurt

Foto: SP

Wethouder Hilde Niezen, verantwoordelijk voor verkeer, vervoer en parkeren, was op uitnodiging van buurtbewoners op zaterdag 28 oktober, in de Vogelbuurt om met buurtbewoners te spreken over de onveilige verkeersknelpunten op de Koningin Wilhelminaweg en Onder de Boompjes.

Bewoners namen de wethouder mee langs de vele onveilige verkeerssituaties in hun wijk en maakten duidelijk welke oplossingen zij voor ogen zien.

De wandeling werd afgesloten met een kop koffie in het zeer mooi gerestaureerde molenhuis van de Malle Molen. Als SP blijven we de bewoners ondersteunen in hun activiteiten voor een verkeersveilige Vogelbuurt.

U bent hier