h

Wethouder Niezen ervaart de verkeersonveiligheid met bewoners Vogelbuurt

21 oktober 2017

Wethouder Niezen ervaart de verkeersonveiligheid met bewoners Vogelbuurt

Foto: SP

Wethouder Hilde Niezen, verantwoordelijk voor verkeer, vervoer en parkeren, komt op zaterdag 28 oktober, naar de Vogelbuurt om met buurtbewoners te spreken over de onveilige verkeersknelpunten op de Koningin Wilhelminaweg en Onder de Boompjes.

Een groep buurtbewoners maakt zich, samen met de SP, sterk voor de verkeersveiligheid in de buurt. De bewoners nodigden de wethouder uit voor een wandeling door de wijk om haar te laten zien waar de onveilige verkeersknelpunten liggen. Daarbij willen de bewoners met de wethouder van gedachten te wisselen over mogelijke oplossingen.

De uitnodiging aan de wethouder is een vervolg op de door de gemeenteraad gesteunde moties van de SP over de aanpak van de verkeersveiligheid Koningin Wilhelminaweg/Goudkade/Onder de Boompjes. In de moties roept de SP de gemeente op om actief samen te werken met omwonenden bij de aanpak van deze onveilige verkeersknelpunten. Daarnaast steunde de gemeenteraad de wens van de SP om verder te kijken dan alleen de kruising. Ook de Koningin Wilhelminaweg en Onder de Boompjes moeten veiliger worden. Dat is de uitdrukkelijke wens van bewoners.

De wandeling met de wethouder vindt plaats op: Zaterdag 28 oktober, start om 11:00 uur, schoolplein basisschool de Goudakker, Reigerstraat 37.

U bent hier