h

Straat-Spreekuur SP

25 februari 2018

Straat-Spreekuur SP

Foto: SP

Op 3 maart organiseert de SP een straat-spreekuur met de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Bewoners kunnen, onder het genot van koffie en thee, aanschuiven bij een van de kandidaten uit de top 5 van de SP-lijst. De SP wil graag met bewoners in gesprek over hoe we met elkaar de menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit in Gouda tot bloei kunnen brengen.

De SP investeert in betaalbare en goed onderhouden huurwoningen voor jong en oud. Een stad met goede zorg voor iedereen, want ziek, oud of kwetsbaar zijn is geen keuze. Daarom schaft de SP de eigen bijdrage voor de gemeentelijke zorgvoorzieningen af. We maken geld vrij om het schoolzwemmen weer in te voeren zodat alle kinderen goed leren zwemmen. De financiële (on)mogelijkheden van gezinnen mogen niet leidend zijn voor de zwemvaardigheid van onze kinderen.

Onze kandidaten spreken u graag op zaterdag 3 maart tussen 12:00 uur en 15:00 uur op de hoek turfmarkt – blauwstraat in het centrum.

Reactie toevoegen

U bent hier