h

Laat de kinderen, ouders en leraren van de Triangel niet in onzekerheid zitten; de school moet in de buurt blijven!

13 oktober 2018

Laat de kinderen, ouders en leraren van de Triangel niet in onzekerheid zitten; de school moet in de buurt blijven!

Foto: SP

Gemeente Gouda luister naar ouders en leerkrachten van Basisschool de Triangel Gouda, die trots zijn op hun school en deze in de buurt willen houden. Goede scholen worden niet aan de tekentafel van een adviesbureau gemaakt, maar samen met degenen die de school dragen.

De SP wil dat de gemeente snel besluit dat de Triangel in de buurt blijft zoals iedereen die bij de school betrokken is graag wil. De onzekerheid die er nu bestaat is voor niemand goed. De SP wil dat de gemeente snel een besluit neemt. Wat de SP betreft blijft de Triangel in de buurt.

Reactie toevoegen

U bent hier