h

Huurbazen Ally Property en Nationaal Grondbezit verhogen huren in Gouda met meer dan 5%

8 mei 2020

Huurbazen Ally Property en Nationaal Grondbezit verhogen huren in Gouda met meer dan 5%

Foto: SP

Huurbazen Ally Property en Nationaal Grondbezit presteren het om een huurverhoging van 5.1 % te vragen van huurders van de Talmastraat, Idenburgstraat, de Graaf Adolphstraat, de Graaf Hendrikstraat in Gouda Noord en de Wilde Wingerdlaan in Bloemendaal. Doe dat niet, breng huurders niet verder in de problemen. Dat is onze oproep aan deze huurbazen.

1 juli gaan de huren weer omhoog, terwijl de helft van de huurders vorig jaar al moeite had om de huur te betalen.Huurders betalen nog steeds voor de vorige crisis en van velen lopen de inkomsten terug. Wij roepen daarom alle verhuurders van Nederland op om de huur niét te verhogen. 0% is genoeg.

Help je mee de huurverhoging te stoppen? Teken de petitie!

Stop de huurverhoging

U bent hier