h

Mozaiek Wonen legt protest tegen huurverhoging naast zich neer

12 juni 2020

Mozaiek Wonen legt protest tegen huurverhoging naast zich neer

Foto: SP

220 huurders van Mozaiek Wonen ondertekenden de petitie al van de SP tegen de huurverhoging per 1 juli. De oproep van huurders en de SP vandaag aan Mozaiek Wonen om de huren te bevriezen werd helaas afgewezen.

Huurders kregen wel de ruimte om hun verhaal te doen. Een gebrekkig onderhoud in combinatie met jarenlange stijging van de huur (en ook andere woonlasten) ligt huurders zwaar op de maag. De verhuurdersheffing is volgens Mozaiek Wonen een belangrijk obstakel om betaalbaar wonen voor iedereen die dat nodig heeft mogelijk te maken. Deze verhuurdersheffing moet echt van tafel, vindt ook de SP.

Overal in het land organiseert de SP lokale huuracties met huurders tegen de huurverhoging. Al meer dan 10 000 mensen ondertekenden de landelijke petitie van de SP tegen de huurverhoging. In de laatste week van juni organiseert de SP een landelijke actieweek tegen de huurverhoging.

U bent hier