h

Steun voor de slachtoffers van de Toeslagen-affaire

31 juli 2021

Steun voor de slachtoffers van de Toeslagen-affaire

Foto: SP

Door heel het land zijn SP-ers actief om de slachtoffers van de Toeslagenaffaire een hart onder de riem te steken. Vandaag waren we met onze "Muur van steun" in het centrum van Gouda.

De afgelopen jaren heeft Renske Leijten, Tweede Kamerlid voor de SP, er alles aan gedaan om in de toeslagenaffaire de onderste steen boven te krijgen. Na een lange weg is alle betrokken ouders beloofd het in orde te maken. Helaas is het tot op de dag van vandaag zo dat er nog altijd gezinnen wachten op het geld.

Door de verkiezingen, de formatie en de actualiteit lijkt het alsof het leed van de ouders ver achter ons ligt. Maar voor de gezinnen is dat anders. Door deze actie wil de SP Gouda, samen met haar stadsgenoten, laten zien dat we de ouders nog niet vergeten zijn.

U bent hier